VRC

Welkom bij Sponsor de Jeugd!

Veenendaal

VRC is in 1952 begonnen met een 1 team (ongeveer 20 leden), is gegroeid naar meer dan 1.300 leden. Het grootste deel daarvan is als voetballer actief. hebben. De jeugdafdeling groeit nog steeds.  Op dit moment heeft VRC dus meer dan 1.200 leden.

In 2008 startte VRC haar voetbalschool. In 2021 is deze omgetoverd in de VRC Voetbalacademie.

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om de jongste jeugd beter te maken, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van de techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid. Het leerplan wordt continu tegen het licht gehouden waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste ontwikkelingen in het voetbal. De VRC Voetbal Academie werkt daarom met leerlijnen die verwerkt zijn in zes fases. Deze fases zijn gebonden aan leeftijd. We maken hierbij gebruik van geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en snelheidsmeters.

De VRC Voetbal Academie is bestemd voor Jongens (JO06 t/m JO15), Meiden (MO06 t/m MO17) en Keepers (JO06 t/m JO15)

Missie VRC
“Wij zijn een voetbalvereniging waar ‘welkom zijn’ en ‘je thuis voelen’ de basis is voor het bereiken van sportieve prestaties.”

Visie VRC
“Bij VRC zetten alle leden en hun ouders/verwanten zich gezamenlijk in om het maximale uit het voetbal te halen, daaraan heel veel plezier te beleven en dit plezier met anderen te delen”